Advocaat-medewerker Vastgoed en Huurrecht – ‘s-Gravenhage en Amsterdam

Eleanor Tillema-OehlmannVacatures

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers komen wij graag in contact met kandidaten die zich herkennen in onderstaande profiel.
Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam en Den Haag. De sfeer binnen het kantoor is ondernemend, hands-on en creatief. Het kantoor adviseert internationale en nationale ondernemingen.
De sectie vastgoed heeft zowel een proces- als transactiepraktijk. Het team bestaat uit een gezonde mix van partners, senior medewerkers en jonge medewerkers. De werksfeer is collegiaal en enthousiast.

Functie

Wegens toenemende drukte kan het team worden uitgebreid met een nieuwe collega met de specialisatie Vastgoedrecht. Als advocaat-medewerker ben je zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen cliënten maar opereer je ook in teamverband. De werkzaamheden omvatten zowel het schrijven van contracten en advisering als ter zitting optreden. Vooral op het gebied van huurrecht wordt veel geprocedeerd.

Functie eisen

• Afgeronde advocaat-stage;
• aantoonbare ervaring met vastgoedrecht, waaronder huurrecht
• pro-actief, ondernemend en aanpakker;
• is in staat voorkomende kwesties zowel zelfstandig als in teamverband te behandelen;
• uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een goede verdere opleiding met mogelijkheid tot verdere specialisatie. De praktijk heeft een interessante diversiteit aan nationale en internationale cliënten. Het kantoor heeft een jong team waar een collegiale en ondernemende werksfeer heerst en meer dan voldoende ruimte is voor eigen initiatieven. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en OV. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie en wil je meer informatie opvragen? Neem dan gerust contact op met Eleanor Tillema-Oehlmann via eoehlmann@legalmatters.com of 088-6288388 .

Sollicitatie

Wanneer je direct wilt solliciteren stuur dan je CV, motivatie en cijferlijst naar eoehlmann@legalmatters.com of solliciteer via de website.