Interim


Uw organisatie valt op korte termijn onder een nieuwe wet, u moet de zoektocht naar een eigen bedrijfsjurist overbruggen, uw organisatie staat op het punt een nieuw IT-systeem te implementeren, op de juridische afdeling valt er plotseling iemand voor enige tijd uit, een medewerker gaat met zwangerschapsverlof of u heeft om een andere reden voor een bepaalde tijd (extra) juridische capaciteit of specifieke expertise nodig.

LegalMatters.com vult deze behoefte efficiënt en daadkrachtig voor u in door juristen binnen uw organisatie te detacheren. Wij zorgen er voor dat  u binnen enkele dagen weer beschikt over een passende bezetting van uw juridische posities, of over extra juridische capaciteit voor een op maat te maken termijn.

Placeholder

Daarom LegalMatters.com

Bij LegalMatters.com zijn we u graag optimaal van dienst. Door een inschatting te maken van uw situatie, die we uitstekend kunnen maken aangezien onze consultants zelf jurist zijn. Zodoende kunnen we de juiste jurist bij u detacheren (Junior, Medior of Senior), voor zolang als u die nodig heeft. Geen dag korter, maar ook geen dag langer, zodat u nooit betaalt voor iets wat u niet nodig heeft.

Onze experts zijn direct inzetbaar, tegen aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden. Hierbij zijn ook de dagen/uren per week flexibel in te richten.


  • Direct inzetbaar
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Flexibele voorwaarden

Meer weten?