Snel resultaat

Als er een juridische vacature binnen uw organisatie ontstaat, wilt u snel resultaat. Geen arbeidsintensieve sollicitatieprocedure wegens grote aantallen sollicitanten of hoge advertentiekosten en diverse gespreksrondes voor een eerste selectie.

U ontvangt van ons binnen enkele werkdagen  excellente kandidaten, die passen in het door u opgegeven profiel. Deze selectie komt altijd tot stand door middel van interviews bij ons op kantoor en uitgebreide referentiechecks.

Netwerk

Het netwerk van LegalMatters.com is groot en actueel. Ook buiten lopende opdrachten, spreken onze consultants voortdurend oriënterend met juristen en advocaten op diverse niveaus.

Onze voorwaarden zijn daarnaast concurrerend, aangezien wij werken op basis van fixed fees en daarnaast garanderen we een succesvolle afronding van de opdracht*. Alvorens wij voor u aan de slag gaan spreken we een scherpe en passende fixed fee af. Deze manier van werken wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren, door de laagdrempelige en transparante aanpak.

Meer weten?